Hoe ziet jouw ideale seminar eruit?

Ik vind dat een intrigerende vraag, waarschijnlijk omdat ik graag groot en grenzeloos denk. Ik vermoed dat ik met vijf of zeven andere mannen drie dagen op een afgelegen boerderij wil zitten, waar er heerlijk voor ons gekookt wordt, waar de koelkast vol staat met drank, waar er goede koffie en lekkere thee gezet wordt, waar we ’s avonds in de tuin een ouderwets fikkie stoken, waar we overdag in een prettige ruimte zitten (of misschien wel op een bank hangen), waar ik drie dagen lang jou train op het gebied van leiderschap, waar we overdag hard werken en ‘s avonds rustig leven.

Wil je hard lachen, een goed glas wijn inschenken, genieten van heerlijke koffie, lekker eten, ongestoord snurken in een lekker bed, je man of jongen voelen? En het allerbelangrijkste, wil je vijf of zeven nieuwe vrienden maken, die misschien wel jouw toekomstige Raad van Inspiratie gaan vormen?

Wil jij niet vol geduwd worden met tips, adviezen, managementstijlen of vage termen? Wil je niet alleen maar ontvangen, opnemen en glazig kijken?

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Wil je een echt gesprek aangaan en jouw ervaringen met ons delen? Wil je daadwerkelijk iets leren, dat in een veilige omgeving oefenen, het je meester maken?

Ik organiseer deze seminars voor een selecte groep mensen. Als het je wat lijkt, stuur me gerust een mailtje of bel me.