Ik geloof heilig in een lezing, waarbij gelachen wordt, waarbij er nieuwe inzichten gegeven worden, waarbij de toeschouwers wakker blijven en waarbij een pallet aan inspiratie over je heen gedonderd wordt. Mijn lezingen gaan voornamelijk over leiderschap, de bijbehorende taken, de logica van leiderschap. Geen vage of abstracte termen dus en wel veel humor, concrete tips, anekdotes en een verrassende eenvoud.

Door mijn achtergrond van jarenlang operationeel leidinggevende zijn, praat ik net zo makkelijk met een magazijnmedewerker als met een directeur van een groot bedrijf. Ik praat vanuit persoonlijke ervaringen (en deel die graag met jou), verzamelde onderzoeken, weet hoe ik tegenslag om kan zetten naar een positief gevoel, ik verschaf inzichten vanuit mijn podcasts en deel een paar meter aan gelezen managementboeken met jou.

  • Logica in leidinggeven (net als thuis)
  • 70% van jouw dag is onzin
  • Toekomst van de zorg
  • Verzuim en motivatie

Duur van de lezing

De lezingen duren tussen de 45 minuten en twee uur, afhankelijk van hoeveel tijd jij de lezing wilt laten duren.

Tarief

Mijn tarief is €1500, waarbij alle aantekeningen worden nagestuurd. Dat scheelt jou het nodige schrijfwerk en zodoende kun je ontspannen naar me luisteren.

Mocht je in een bedrijf werken dat iets minder budget heeft en je hebt een goed verhaal naar me, mail me dan; er valt altijd te praten, want ik hou enorm van goede verhalen.